Hamvak szórása templomban Osszáriumba

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT!

Hamvak szórása budapesti kápolnában hamvasztással együtt: 164.900 Ft
Hamvak szórása ökumenikus egyházi vagy polgári búcsúztatással, hamvasztással együtt: 174.900 Ft


* * *


A templom osszáriumában meghitt és megszentelt helyen helyezheti örök nyugalomra hozzátartozója hamvait.

Szent Margit templom hamvak szórásaSzéles körben elterjedt temetési forma, hogy az elhunyt hamvait egy katolikus vagy református templomban található altemplomban helyezik végső nyugalomra, egy közös nyughelyre az úgynevezett osszáriumba szórásos temetési szertartás keretei között. 

Minden körülmény adott ahhoz, hogy e hely szeretett halottunk méltó, végső nyughelye legyen. Megszentelt, áhítattal teli helyen rendezhetjük meg a temetési szertartást. Az altemplomokban mindig van friss virág, rugalmas a nyitvatartási idő, melyben látogathatjuk szerettünk sírhelyét és nem utolsó sorban szép a környezet is. Ha az Ön számára fontos, hogy hozzátartozója hamvai méltó helyen nyugodjanak, akkor az Ön választása legyen egy templom vagy kápolna osszáriuma.

Temetési díj budapesti templomban, hamvasztással együtt: 184.900 Ft-tól

Honlapunkon közzétett összes ár tartalmazza a 27 %-os ÁFA-t.

A szolgáltatási díj az alábbi tételeket tartalmazza:

 • Ügyintézési díj, ami tartalmazza
  • a kórházban a Halottvizsgálati Bizonyítvány beszerzését
  • a pótlásra szoruló anyakönyvi kivonatok beszerzését
  • az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatának beszerzését
  • a Nyugdíjfolyósító Intézet (NYUFI) felé történő halálozás lejelentését
 • Hamvasztási díj
 • Hamvasztási kellékek
  • hamvasztó koporsó
  • hamvakat tartó urnabetét
  • műanyag egészségügyi betét
 • Elhunyt szállítási díj
  • az elhunyt kórházból a krematóriumba történő szállítása
  • a krematóriumból a hamvak visszaszállítása irodánkba
 • Plébánián fizetendő díjak
  • hamvak szórásának díja
  • hamvak ravatalozási szertartásának díja

 

A teljes körű ügyintézés és szertartás menete:

Szent Gellért plébánia hamvak szórásaAz elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát a szükséges iratokkal munkatársunk beszerzi a halál helye szerinti polgármesteri hivatal Okmányirodáján. Leegyeztetjük az Ön által kiválasztott templomban az Ön igényeinek megfelelő temetési időpontot és lefoglaljuk azt, illetve igény szerint rendezzük a szertartás költségeit is. Megszervezzük az egyházi vagy polgári szertartás szerinti búcsúztató személy – katolikus pap, református lelkész vagy világi szónok - közreműködését a temetésen. Gondoskodunk az elhunyt holttestének hamvasztásra történő elszállításáról a kórház patológiájáról vagy a temetőből a megjelölt hamvasztó üzembe. Itt megtörténik a hamvasztás és a hamvak légmentesen lezárható műanyag urnabetétbe történő elhelyezése, melyre egy időben eltávolíthatatlan módon feltüntetésre kerülnek az elhunyt adatai és a hamvasztás azonosító jelei. A művelet megtörténte után a hamvakat munkatársaink visszaszállítják irodánkba és ott átadjuk az Ön részére vagy - amennyien kéri - kiszállítják a szórás helyéül szolgáló templomba, ahol a plébánia vezetőjének adják át a hamvakat. Az altemplomban megtörténik a hamvak ravatalozása és temetése, vagyis az osszáriumba történő hamvak szórása az Ön által választott felekezeti módon vagy polgári szertartás szerint. 

Az Ön igényeinek megfelelően vállaljuk a kórházban az elhunyt Halottvizsgálati Bizonyítványának és Statisztikai lapjának beszerzését, ha van a kórházi hűtési díj kifizetését, az elhunyt öltöztetésének, sminkelésének megrendelését a ruházat leadásával együtt, illetve ha nem egészségügyi intézményben történt a haláleset, akkor a hamvasztáshoz szükséges illetékes Tisztiorvosi Hivatal engedélyének beszerzését.

Amennyiben pontos és személyre szabott szolgáltatási árra kíváncsi, vagy egyéni elképzelései és kívánságai vannak, úgy az alábbi űrlap kitöltésével könnyen és gyorsan tud árajánlatot kérni cégünktől.

Igyekszünk a lehető legkedvezőbb megoldást megtalálni az Ön számára, ezért több krematóriummal is kapcsolatban állunk. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Budapest egyetlen, korszerűen felszerelt, modern krematóriuma, mely 2015 őszén kezdte meg működését, méltónak tartotta cégünket az együttműködésre. Így megnyílt a lehetőség a budapesti elhunytakat temettető megrendelőink számára, hogy a lehető legközelebb, Budapesten hamvasztassák el hozzátartozójuk földi maradványait.

Templomi szórás űrlap

Kérjük pontosan töltse ki az adatokat, hogy munkatársunk minél pontosabb árajánlatot tudjon adni Önnek.

Melyik településen történt a halálozás?:
Hol történt a halálozás?:
Hol található jelenleg az elhunyt?:
Intézmény neve:
Hamvak szórásának helyszíne:
Templom megjelölése:
Egyéb másik templom megnevezése:
Milyen szertartást szeretne?:
Halotti anyakönyv beszerzését:
Megjegyzés vagy közlemény:
Hogyan ismertessük árajánlatunkat?:
Adja meg nevét *:
Adja meg e-mail címét *:
Adja meg telefonszámát *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!