Koporsós temetés Budapesten

Hagyományos, koporsós temetési szertartás budapesti temetőkben történő teljes körű megszervezésével és koporsó bemutatóteremmel (Lenhossék u. 33.) állunk rendelkezésre a cégünket megkereső hozzátartozók számára.

Szolgáltatási területünk főként a budapesti temetőkre terjed ki, de vállaljuk az elhunyt vidéki temetőbe történő szállítását, az ilyenkor felmerülő hivatali ügyintézésekkel együtt. Budapesten az Ön igényeihez igazodva foglalunk temetési időpontot a kiválasztott temetőben, illetve meglévősírhely esetén egyeztetjük a temetővel az adott sírhely megváltási idejét és állapotát is. Irodánk bemutatótermében személyesen megtekinthetőek a különböző árfekvésű koporsók, a bútorlapos kiviteltől, egészen a tiszta tölgyfából készült modellekig. Koporsó választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden hozzátartozó tudjon választani az igényeinek és elképzeléseinek megfelelően.

Koporsós temetés ára: 134.900 Ft + temetői díj*

Honlapunkon közzétett összes ár tartalmazza a 27 %-os ÁFA-t!

A szolgáltatási díj az alábbi tételeket tartalmazza:

 • Ügyintézési díj, ami magában foglalja
  • a kórházban a Halottvizsgálati Bizonyítvány beszerzését
  • a pótlásra szoruló anyakönyvi kivonatok beszerzését
  • az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatának beszerzését
  • a Nyugdíjfolyósító Intézet (NYUFI) felé történő halálozás lejelentését
 • Szállítási díj
  • az elhunyt kórházból vagy halottasházból temetőbe szállítása
 • Temetési kellékek
 • Temetői díj
  • Mivel minden temetés egyedi, így a temetői díjak árait adategyeztetés után tudjuk pontosan közölni Önnel, a sírhely száma és az utolsó betemetés évszáma alapján. Javasoljuk Árajánlat igénylése menüpontunk felkeresését, ahol megadhatja ezen adatokat és akkor pontos összegű temetési árajánlatot küldünk az Ön részére.

(A *-al jelölt tétel több díjból tevődik össze, melyet a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. számláz ki cégünk felé, így ez közvetített szolgáltatás. Pontos díjat az Ön igényei alapján tudunk számolni, így javasoljuk használja az Árajánlat igénylése menüpontot.)


Koporsós temetési árajánlat igénylése ide kattintva!


A teljes körű ügyintézés és szertartás menete:

Az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát a szükséges iratokkal, munkatársunk beszerzi a halál helye szerinti polgármesteri hivatalnál. Leegyeztetjük és lefoglaljuk az Ön által kiválasztott temetési időpontot és rendezzük a temetőben a szertartás költségeit. Megszervezzük az egyházi vagy polgári szertartás szerinti búcsúztató személy – katolikus pap, református lelkész vagy világi szónok - közreműködését a temetésen. Gondoskodunk az elhunyt holttestének elszállításáról a kórház patológiájáról vagy halottasházból a temetés helyszínére, a megjelölt temetőbe. Itt emeljük ki, hogy cégünk a halott szállítást azzal a koporsóval végzi, amit Ön a bemutató termünkben kiválasztott, vagyis amivel az elhunyt végső nyugalomra helyezése fog történni. Munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani a temetés során felhasználásra kerülő kárpitozott koporsót, sírjelzőt, sírjelző névtáblát, koporsó feliratot, szemfedőt, rögfogót esetleg koporsó díszt, koszorúkat. Amennyiben meglévő sírba történik a temetés, úgy a sírhelyen lévő síremlék szakszerű elbontásáról, elszállításáról és tárolásáról is intézkedünk.

Az elhunyt koporsóját a temető ravatalozójában megtartott búcsúszertartás után halottaskocsiba helyezik, és a sírhelyhez elindul a gyászmenet. A gyászmenet élén a szertartást lebonyolító pap vagy polgári búcsúztató személy megy, utána az elhunytat szállító halottaskocsi, valamint a gyászoló család tagjai. A sírhelynél történik meg a koporsó leengedése a sírba, a család végső búcsút vesz az elhunyttól és virágokat vagy egy marék földet dobnak a sírba helyezett koporsóra. Végezetül a temetői személyzet megkezdi a behantolást, a sírásók megjelölik a sírhelyet sírjelzővel és e köré, a sírra elhelyezik a temetési koszorúkat. A szertartás lezárásaként, a gyászoló család fogadja a részvétnyilvánításokat a temetésen megjelent ismerősöktől, barátoktól, munkatársaktól.

Az Ön igényeinek megfelelően vállaljuk a kórházban az elhunyt Halottvizsgálati Bizonyítványának és Statisztikai lapjának beszerzését, ha van a kórházi hűtési díj kifizetését, az elhunyt öltöztetésének, sminkelésének megrendelését a ruházat leadásával együtt, illetve a teljes körű temetői ügyintézést és meglévő sírba történő temetés esetén a Tisztiorvosi Hivatalban a sírnyitási engedély beszerzését is.

Amennyiben pontos és személyre szabott szolgáltatási árra kíváncsi, vagy egyéni elképzelései és kívánságai vannak, úgy az alábbi űrlap kitöltésével könnyen és gyorsan tud árajánlatot kérni cégünktől. 

Koporsós temetés űrlap

Kérjük pontosan töltse ki az adatokat, hogy munkatársunk minél pontosabb árajánlatot tudjon adni Önnek.

Melyik településen történt a halálozás?:
Hol történt a halálozás?:
Hol található jelenleg az elhunyt?:
Intézmény neve:
Hol kívánja végső nyugalomra helyezni az elhunytat?:
Temető neve:
Budapesten kívüli település neve:
Rendelkezik meglévő sírhellyel?:
Van-e sírkő a sírhelyen?:
Halotti anyakönyv beszerzését:
Megjegyzés vagy közlemény:
Adja meg nevét *:
Adja meg e-mail címét *:
Adja meg telefonszámát *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!