Hamvak szórása temetőben

Az elhunyt hamvainak szórásos temetésének megrendezésére a legalkalmasabb hely a temetői szóró-parcella.

Hamvak szórása az Újköztemetőben szóróparcellábanAz elhunyt hamvai szórásának helyszínéül három budapesti temető közül tud választani, melyek az Újköztemető, az Óbudai temető és a Fiumei úti Sírkert.

Télen, november 19-től – vagy a fagyok tartós beköszöntétől - március 15-ig Budapesten temetőben csak a Fiumei úti Sírkertben és az Úköztemetőben nyílik lehetőség az elhunyt hamvainak szórásos temetésének megrendezésére. A téli szolgáltatásnak a temetői díjakat tekintve nem csekély felára van, de cégünk szolgáltatási árai ez esetben sem változnak.

Temetési díj: 219.900 Ft-tól

(Téli időszakban 11.19. - 03.15. között + 12.700 Ft)

Honlapunkon közzétett összes ár tartalmazza a 27 %-os ÁFA-t.

A szolgáltatási díj az alábbi tételeket tartalmazza az Új Köztemető és az Óbudai temető esetében:

 • Ügyintézési díj, ami tartalmazza
  • a kórházban a Halottvizsgálati Bizonyítvány beszerzését
  • az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatának beszerzését
  • a Nyugdíjfolyósító Intézet (NYUFI) felé történő halálozás lejelentését
 • Hamvasztási díj
 • Hamvasztási kellékek
  • hamvasztó koporsó
  • hamvakat tartó urnabetét
  • műanyag egészségügyi betét
 • Elhunyt szállítási díj
  • az elhunyt kórházból a krematóriumba történő szállítása
 • Temetői díjak
  • a szórásos temetési szertartáshoz tartozó összes díj

A teljes körű ügyintézés és szertartás menete:

Márvány és gránit emlékoszlop az ÚjköztemetőbenAz elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát a szükséges iratokkal munkatársunk beszerzi a halál helye szerinti polgármesteri hivatal Okmányirodáján. Leegyeztetjük az Ön által kiválasztott temetőben az Ön igényeinek megfelelő temetési időpontot és lefoglaljuk azt, illetve rendezzük a temetőben a szertartás költségeit is. Megszervezzük az egyházi vagy polgári szertartás szerinti búcsúztató személy – katolikus pap, református lelkész vagy világi szónok - közreműködését a temetésen. Gondoskodunk az elhunyt holttestének hamvasztásra történő elszállításáról a kórház patológiájáról vagy a temetőből a megjelölt hamvasztó üzembe. Itt megtörténik a hamvasztás és a hamvak légmentesen lezárható műanyag urnabetétbe történő elhelyezése, melyre egy időben eltávolíthatatlan módon feltüntetésre kerülnek az elhunyt adatai és a hamvasztás azonosító jelei. A művelet megtörténte után a hamvakat munkatársaink kiszállítják a szórás helyéül szolgáló temetőbe, ahol a temető munkatársainak adják át azokat. A temető szóróparcellájában megtörténik a hamvak temetése, a hamvak szórása az Ön által választott felekezeti módon vagy polgári szertartás szerint. 


Gránit emlékoszlopok a Fiumei úti temetőbenAz Ön igényeinek megfelelően vállaljuk a kórházban az elhunyt Halottvizsgálati Bizonyítványának és Statisztikai lapjának beszerzését, ha van a kórházi hűtési díj kifizetését, az elhunyt öltöztetésének, sminkelésének megrendelését a ruházat leadásával együtt, illetve ha nem egészségügyi intézményben történt a haláleset, akkor a hamvasztáshoz szükséges illetékes Tisztiorvosi Hivatal engedélyének beszerzését.

Amennyiben pontos és személyre szabott szolgáltatási árra kíváncsi, vagy egyéni elképzelései és kívánságai vannak, úgy az alábbi űrlap kitöltésével könnyen és gyorsan tud árajánlatot kérni cégünktől.

Igyekszünk a lehető legkedvezőbb megoldást megtalálni az Ön számára, ezért több krematóriummal is kapcsolatban állunk. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Budapest egyetlen, korszerűen felszerelt, modern krematóriuma, a Budapesti Hamvasztó, mely 2015 őszén kezdte meg működését, méltónak tartotta cégünket az együttműködésre. Így megnyílt a lehetőség a budapesti elhunytakat temettető megrendelőink számára, hogy a lehető legközelebb, Budapesten (Nagytétény) hamvasztassák el hozzátartozójuk földi maradványait.

Temetői szórás űrlap

Kérjük pontosan töltse ki az adatokat, hogy munkatársunk minél pontosabb árajánlatot tudjon adni Önnek.

Melyik településen történt a halálozás?:
Hol történt a halálozás?:
Hol található jelenleg az elhunyt?:
Intézmény neve:
Hamvak szórásának helyszíne:
Temető megjelölése:
Egyéb másik temető megnevezése:
Halotti anyakönyv beszerzését:
Megjegyzés vagy közlemény:
Hogyan ismertessük árajánlatunkat?:
Adja meg nevét *:
Adja meg e-mail címét *:
Adja meg telefonszámát *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!