• Logo
 • Coronavírus fertőzés megelőzése érdekében:

  Coronavírus fertőzés megelőzése érdekében:

  NÉZZE MEG
 • Irodáink
 • Hamvasztás jogi garanciával

  Hamvasztás jogi garanciával

  Hamvak hazavitele otthonába

  További információ
 • Hajós temetés a Dunán 249.000 Ft + ÁFA-tól

  Hajós temetés a Dunán 249.000 Ft + ÁFA-tól

  Teljes körű ügyintézéssel!

  További információ
 • Temetés új urnafülkébe 199.710 Ft-tól

  Temetés új urnafülkébe 199.710 Ft-tól

  Budapesti temetőben teljes körű ügyintézéssel!

  További információ
 • Hamvak temetői szórása 219.750 Ft-tól

  Hamvak temetői szórása 219.750 Ft-tól

  Újköztemetőben és az Óbudai temetőben (téli felár külön fizetendő)

  További információ
 • Koporsós temetés 134.900 Ft + temetői díjtól

  Koporsós temetés 134.900 Ft + temetői díjtól

  Budapesti temetőben teljes körű ügyintézéssel, időpont foglalással

  További információ
 • Árajánlat igénylése

  Árajánlat igénylése

  Temetési árajánlat pontos árakkal pár perc alatt

  Árajánlatot kérek
 • Bemutatóterem

  Bemutatóterem

  Széles körű urna és koporsó választék

  További információ

Online temetkezés info

Tisztelt Érdeklődő!

Cégünk bevezette az online temetkezési szolgáltatás igénybevételének lehetőségét!

Mint arról Ön is értesülhetett már számtalan médiumból és hírforrásból, a COVID-19 vagyis a coronavírus járvány rendkívüli fertőző képességű betegség. A lehetőségét is szeretnénk kizárni annak, hogy Ön vagy munkatársaink ezen agresszív vírus által fertőződjenek. Ennek érdekében biztosítjuk Önnek a,

TELJESEN FIZIKAI KONTAKTUS MENTES TEMETKEZÉSI SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSÉNEK

lehetőségét és a teljes ügyintézési folyamat online módon történő lebonyolítását.

Szolgáltatásunk során biztosítjuk azt is, hogy Önnek nem szükséges befáradnia sem kórházba a patológiai osztályra, sem pedig hivatalokba illetve semmilyen olyan intézménybe ahol nagy valószínűség szerint megfertőződhetne a coronavírussal.

Amennyiben ezt a biztonságos módját kívánja választani bármilyen típusú temetkezési szolgáltatás igénybevételének, úgy az alábbi telefonszámok bármelyikén részletes és mindenre kiterjedő tájékoztatással szolgálunk az ügyintézési folyamat lebonyolítását illetően.

Hívja munkatársainkat az alábbi telefonszámok bármelyikén:

+36 30 879 8970   vagy   +36 30 633 5677

Amennyiben semelyik telefonszámon nem éri el munkatársainkat, úgy biztos lehet benne, hogy a lehető legrövidebb időn belül visszahívják Önt amennyiben engedélyezte telefonjának hívószám kijelzését a híváskor.

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

  

Kegyeleti szakértő tanácsai teljesen kontaktus mentes temetkezési ügyintézéshez koronavírus járvány idején:

Temetkezési online ügyintézés menete

 

A kialakult járványügyi helyzetben társaságunk kiemelt figyelmet fordít ügyfeleink és dolgozóink egészségének megőrzésére, védelmére. Ezért kialakítottuk a mindkét fél számára kockázatmentesen igénybe vehető online ügyintézési protokollunkat.

 

A személyes kontaktus nélküli ügyintézés menete:

 

-        igények felmérése, egyeztetése

Előzetes telefonos, vagy e-mailes egyeztetést követően elkészítjük Önnek a személyre szabott temetkezési árajánlatunkat. A szolgáltatás kiválasztását követően megtörténik a kegyeleti kellékek kiválasztása a weboldalunk felületéről, pontosítjuk az esetleg igénybe venni kívánt extra szolgáltatások lehetőségét (pl. sürgősségi hamvasztás) majd a teljes, pontos végösszeget kikalkulálva megküldjük Önnek írásos árajánlatunkat e-mailben.

 

-        az ajánlat elfogadását követően

Amennyiben árajánlatunkat Ön elfogadja és meg kívánja rendelni, kollégáink egyeztetik Önnel a megrendeléshez szükséges személyes adatokat (mind az elhunyt, mind a megrendelő részéről) és azok birtokában elkészítik Önnek a temetés vagy hamvasztás megrendelést, a meghatalmazásokat, nyilatkozatokat, melyek számunkra az ügyintézéshez feltétlenül szükségesek.

 

-        dokumentumok aláírása

Az Ön adataival kitöltött iratokat elküldjük e-mailben, melyet nyomtatás és aláírás után kérünk társaságunk részére elektronikus formában, vagyis beszkennelve visszaküldeni szíveskedjék. Amennyiben a nyomtatás és szkenelés az Ön részről technikai akadályokba ütközik, lehetőséget biztosítunk az iratok személyes aláírására oly módon, hogy egy kollégánk az Ön lakásán, lakása előtt, vagy egy Ön által kiválasztott helyszínen az aláírandó iratokkal előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt, csupán az aláírások megtétele céljából, védő felszerelésben, minden személyes kontaktust mellőzve.

 

-        egyéb szükséges dokumentumok

Amennyiben Ön még nem intézte el a Halotti Anyakönyvi kivonat beszerzését, úgy az ügyintézéshez feltétlenül szükséges az elhunyt személyi igazolványa és lakcímkártyája, eredeti példányban. Amennyiben a személyes aláírási módot választja, ezeket a dokumentumokat át tudja adni a helyszínre kiérkező kollégának. Ha azonban az e-mailes irat visszaküldés megoldható az Ön részéről, a személyi igazolvány és lakcím kártya eljuttatása társaságunkhoz több módon is kivitelezhető. A dokumentumokat leadhatja bármely irodánkban, ez esetben csak annyi időt szükséges az irodában – vagy az iroda előtt - töltenie, míg az irat átadásra kerül. Zárt borítékban nyitva tartási időtől függetlenül elhelyezheti az irodánknál kihelyezett postaládában. Beküldhető hozzánk futárszolgálat, vagy akár Foxpost igénybevételével is. Rugalmasak vagyunk, az Ön igényeihez igazodunk!

 

-        fizetés

A teljes szolgáltatási díjat átutalással tudja rendezni felénk. A számlát az utaláshoz szükséges adatokkal együtt megküldjük az Ön részére e-mailben, az eredeti példányt pedig kipostázzuk. Amennyiben készpénzes fizetési módot választ, szintén kérheti kollégánk személyes megkeresését, a fentebb részletezett módon.

 

-        kórházi és hivatali ügyintézések

Önnek nem szükséges a kórházba, temetőbe vagy a halottasházba bemennie! A meghatalmazások birtokában társaságunk (néhány speciális eset kivételével) teljes körűen át tudja vállalni Öntől már a kórházi, temetői vagy másik temetkezési cég halottasházában történő ügyintézését is. A patológián vagy otthonában a halál helyén kiállításra kerülő irat neve: Halottvizsgálati Bizonyítvány. Ennek az iratnak a kiállítását követően válik az elhuny szállíthatóvá, hamvaszthatóvá. Speciális esetekben a hamvasztáshoz külön engedély szükséges, mely beszerzésében szintén el tudunk Ön helyett járni. A Halottvizsgálati Bizonyítvány átvételét követően kerülhet sor a Halotti Anyakönyvi kivonat beszerzésére, mely már az Önkormányzat – Anyakönyvi Hivatal - hatásköre. Mivel az ügyintézési időszakok nagy mértékben korlátozásra kerültek, így sajnálatos módon ezek az iratok hosszadalmas ügyintézési időt követően fognak az Ön birtokába kerülni, de a Halotti Anyakönyvi kivonat nem feltétele a hamvasztásnak! A hamvasztás már a patológián vagy a halálesetet megállapító orvos által a lakáson kiállított Halottvizsgálati Bizonyítvánnyal intézhető – így minimálisra tudjuk csökkenteni a kórházakban vagy halottasházakban fizetendő hűtés-tárolási díjak mértékét.

 

-        koporsós vagy hamvasztásos temetés

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a hamvasztási szolgáltatás elvégzését tudjuk garantálni, mely nincsen összefüggésben a temetők üzemelésével vagy esetleges lezárásával. Amennyiben a körülmények vagy az Ön döntése miatt nem kerül sor a hamvak temetésére, úgy a hamvakat társaságunk díjmentesen őrzi addig, amíg a temetők lehetőséget nem adnak az temetési szertartások megtartására. Természetesen előzetesen a teljes temetési költséget ki tudjuk számolni, de a hamvasztási szolgáltatás – a garantált szolgáltatás – amit előre kérünk anyagilag is rendezni. A temetések megtartása várhatóan későbbi időpontokban lesz majd lehetséges. Koporsós temetés megrendelésére vonatkozóan egyelőre nincsen további korlátozás, de sajnos a megrendeléstől számított 1-1,5 hetes temetési időpontok tekintetében nem lehetünk biztosak abban, hogy addig nem is lesz. E tekintetben kénytelenek vagyunk a temetők rendelkezéseire hagyatkozni, és a változásokat akár egyik napról a másikra elfogadni.

 

-        urna kiadás

Amennyiben Ön úgy kívánja, a hamvak ideiglenes, vagy végleges hazavitelére is van lehetőség. Későbbi tervezett temetésig az urna nem csak társaságunknál, hanem akár otthonában is tárolható, továbbá a magyar törvények értelmében az urna otthon tartható akár véglegesen is. A hamvak átadása történhet (akár későbbi időpontban) irodánkban, Ön kérhet lakásra szállítást, vagy különleges küldeményként igénybe vehető különböző csomag küldő szolgálatok közreműködése is.

 

-        egyedi igények

Elképzelhető, hogy az Ön igényei eltérnek a megszokottól, és egyedi ügyintézési protokollt kíván, melynek semmi akadálya. Legyen kedves pontosítsa velünk akár az ügyintézés menetére vagy szolgáltatásainkra vonatkozó egyéni elképzeléseit, és mi igyekezni fogunk minden egyedi kérés haladéktalan megoldására.

   

Megosztás

Telefonos visszahívás

Kapcsolat

BUDAI iroda

1114 Budapest, Villányi út 6.

Tel: +36 1 796-9561

Mobil: +36 30 879-8970


PESTI iroda

1096 Budapest, Lenhossék u. 33.

Tel: +36 1 720-2236

Mobil: +36 30 633-5677

   

E-mail: info@gyaszhuszar.hu


Nyitva tartás:

Hétfő:       8.00 - 16.00
Kedd:        8.00 - 16.00
Szerda:      8.00 - 16.00
Csütörtök:  8.00 - 16.00
Péntek:      8.00 - 16.00
Szombat:   Zárva
Vasárnap:  Zárva